Posted by on 13 juli 2016

ADYA & Fadim“, het tweede album van jonge spring-in’t-veld Fadim verscheen tijdens de recentste kerstperiode, belandde al snel erna in de top 10 en houdt vandaag nog stevig stand in de Ultratop abumcharts! De rode draad doorheen het album… een variatie aan muziekstijlen, tot in de puntjes uitgewerkt en geproduced door ADYA en muzikaal akoestisch ingespeeld door het ADYA Classic Orchestra dat garant staat voor de beste muzikanten geselecteerd uit een 15-tal verscheidene landen!

De zomer staat inmiddels voor de deur, tijd voor een nieuwe single moeten Fadim en z’n manager Adriaan Van Landschoot gedacht hebben… en die vonden ze in deze ‘Iedereen Is Mooi‘. Een vlotte up-tempo popsong die perfect past bij de zomer waarin Fadim de schoonheid die in ieder van ons schuilt wil benadrukken. Dat Fadim staat voor het perfect vertolken van een variĆ«teit aan Nederlandstalige songs is ondertussen algemeen bekend, ook met deze single heeft hij weer gestreefd naar een vlot mee te zingen en pretentieloze Vlaamse productie.

Posted in: nieuw muziek

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>