Cara Mia, daar is Doran

Cara Mia, daar is Doran

dorand_1
In 1995 won Doran VTM’s Soundmixshow, het moederformat der talentenshows.  Met zijn versie van Tom Jones’ “Delilah” blies hij de medefinalisten en vooral ook het publiek uit de sokken. Hij won de finale met een verpletterende en buitengewone score. Een ster was geboren.
Na voorprogramma’s voor o.a. Rob de Nijs en Grant & Forsyth, de uitgave van verschillende singels en albums, plekjes in de Vlaamse Top 10, drukke en chaotische jaren met optredens doorheen het Vlaamse land, besloot Doran in 2003 om de voet van het gaspedaal te halen en op adem te komen.2016. Doran is terug, heeft zijn longen vol zuurstof gepompt en is helemaal klaar om het publiek opnieuw voor zich te winnen. Samen met producer Patrick Renier en dankzij een gesmaakte tekst van Claudia Nieuwenhuizen werd de hit ‘Cara Mia’ in een Nederlandstalige versie opgenomen. Het nummer werd in 1954 een hit in Groot-Brittanië dankzij David Whitfield en in 1965 een top 5 hit in de V.S. voor Jay & the Americans. Ook in de lage landen scoorde Jay een hit.

De versie van Doran heet ‘Cara Mia Blijf’. Een uitgelezen song om Doran’s stembereik (van indrukwekkend laag naar onmenselijk hoog) te etaleren. En hij doet dit met verve. De song is hem op het – imposante – lijf geschreven. Bij een eerste televisieopname van Ment TV op 9 juni 2016 ging het publiek uit z’n dak en bedankte hem met een staande ovatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.