Nieuwe single voor Jo Vally

Nieuwe single voor Jo Vally

Jo Vally - Duizend Zonnestralen-player

Anderhalf jaar geleden, begin februari 2015 om exact te zijn, verscheen het recentste album “Op Het Lijf Geschreven” van Jo Vally. Een album met originele songs die hem ‘op het lijf geschreven’ werden door collega Bart Herman en dat hem heel wat nieuwe radiohits opleverde. Jo scoorde in de hitlijsten met ‘Dag Vrouw Van Mij‘, ‘Een Plek Voor Jou Vannacht‘, ‘De Kracht Van De Liefde (met Noa Neal)’ en ‘Wolvertem City‘, het nummer dat tevens de aanleiding was voor z’n bekroning als ereburger van de gemeente Wolvertem/Meise.

2016 bracht meteen ook de plannen voor een nieuw Jo Vally album op gang dus dook Jo in januari al in de studio in en werd er gestart met de eerste opnames. In tegenstelling tot de stijl van z’n vorige 2 albums wijkt Jo voor z’n nieuwe songs af van de countryinvloeden en bewandelt hij het pad van de Nederlandstalige pop. De eerste single ‘Als Je Jezelf Door Mijn Ogen Kon Zien’ verscheen begin april en werd meteen een schot in de roos voor Jo.

Vandaag bereikte ons het nieuws dat Jo Vally voor de derde keer grootvader is geworden, dochter Carmen beviel immers van een dochtertje ‘Noa’. Het wordt dus een feestelijk weekend voor Jo en hij viert maandag ongetwijfeld nog even verder want dan verschijnt z’n nieuwe single ‘Duizend Zonnestralen‘. In tegenstelling tot z’n vorige single bestormt Jo deze zomer de podia met een stevig up-tempo nummer dat helemaal de pan uitswingt. Het nummer werd geschreven door vriend en collega John Terra en maakt uiteraard deel uit van het in het najaar te verschijnen nieuwe

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.